In 2021 strijkt Haltpop wederom neer in Koog aan de Zaan.
Op het terrein van Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan, direct naast station Zaandijk Zaanse Schans, brengen we een ode aan "Fifteen Years of Noise".


Het Haltpop terrein ligt centraal in Zaanstad en is prima per fiets te bereiken.
Vanaf Zaandam rijd je het makkelijkst via de provinciale weg N203. Rijd door tot station Zaandijk Zaanse Schans om daar na tweemaal linksaf te slaan het terrein te zien verschijnen, of steek bij station Koog aan de Zaan door de fietstunnel onder het spoor door en vervolg je weg door de woonwijk van Westerkoog (denk aan de rust en veiligheid van de buurtbewoners!). Een fietstocht vanaf Zaandam naar Haltpop duurt ongeveer 15 minuten.

Vanaf het oude festivalterrein in Assendelft is het terrein ook prima te bereiken.
Steek via de fietsbrug de Delft over en sla linksaf naar de Veenpolderdijk. Volg de Veenpolderdijk tot de oude Watertoren. Steek hier de brug over en vervolg je weg door Westzaan, parallel aan de N515. Vervolg je weg via het Guispad. Sla linksaf, onder de Coentunnelweg (A8) door. Sla rechtsaf naar de Guisweg en nogmaals rechts naar de Wezelstraat. Het festivalterrein zie je na ongeveer een minuut aan je rechterhand.Haltpop is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De trein rijdt van Zaandam naar station Zaandijk Zaanse Schans in ongeveer 7 minuten. Vanaf het station is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein.

In de buurt van het terrein stoppen verschillende buslijnen van Connexxion, waaronder lijn 64, 69, en N94.Vanaf de A8 rijd je via afrit Zaandijk rechtsaf de provinciale weg N203 op. Sla hierna direct linksaf na station Zaandijk Zaanse Schans, en opnieuw linksaf naar de Wezelstraat. Het festivalterrein zie je aan de rechterkant.

Vanaf de A9 rijd je via afrit Castricum/Zaanstad linksaf de provincialeweg N203 op richting Zaanstad. Volg deze weg tot Station Zaandijk-Zaanse Schans en sla rechtsaf en direct linksaf naar de Wezelstraat. Het festivalterrein zie je aan de rechterkant.

Haltpop drukt alle automobilisten op het hart verantwoordelijk te zijn: 100% Bob = 0% op! Er is geen speciale parkeerplaats voor Haltpop ingericht. Ook voor een zogenaamde Kiss & Ride is geen plek gereserveerd. Wij verzoeken bij het zoeken van plekken om te parkeren of mensen af te zetten of op te halen een veilige, rustige plek uit te zoeken en de doorstroming zo soepel mogelijk te laten verlopen.

               
Algemene voorwaarden Stichting Haltpop